De cultuurraad van Heist-op-den-Berg en Cultuurcentrum Zwaneberg organiseren elk jaar een kunstwedstrijd. Dit jaar draait deze rond de discipline ‘Klein Sculptuur’. Werken moeten binnengebracht worden rond half november. Nadien worden de werken beoordeeld door een jury met als externe deskundige Nadia Naveau. Uit de inzendingen zullen een aantal werken worden geselecteerd en tentoongesteld. De proclamatie en prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 22 november 2013 om 20u30 in de exporuimte van CC Zwaneberg. De tentoonstelling is nadien toegankelijk voor publiek van zaterdag 23 november tot maandag 16 december 2013. Op deze laatste avond is er eveneens een Meet & Greet met Jan Hoet.

Wie meer info wil of het wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier wil opvragen, dient contact op te nemen met Cultuurcentrum Zwaneberg, 015 25 07 70, mieke@zwaneberg.be, of via www.zwaneberg.be

 

Sponsors en medewerkers zijn Schering Plough Labo – Sentipharm, Inno.com, juwelier Clem Vercammen, Kaderke.be, Elektro Van Loock, Fintro Verlinden Zakenkantoor en Cultuurcentrum Zwaneberg.

 

Mogen wij u vragen de nodige aandacht te besteden aan deze wedstrijd in uw volgende edities of programma's en/of het op te nemen in uw agenda? Hartelijk dank voor uw medewerking!

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Ruth Van Tendeloo

Cultuurfunctionaris-stafmedewerker

Communicatie en Gemeenschapsvorming

Programmering klassieke muziek

 

Cultuurcentrum Zwaneberg

Cultuurplein 1

2220 Heist-o/d-Berg

Tel: 015 22 83 58 (rechtstreeks)

Tel: 015 25 07 70 (algemeen)

Fax: 015 25 13 60

ruth@zwaneberg.be

 

Bezoek CC Zwaneberg online:

www.zwaneberg.be www.facebook.com/cultuurcentrum.zwaneberg4sq.com/96YugR

 

Binnenkort in CC Zwaneberg:

De geboorte van een nieuw ensemble (ex-Emanon) - Innocence - vrijdag 27 september 2013 om 20u